Site Loader
AMC Sign - Semnături electronice Craiova, Împăratul Traian Nr 2

Descoperă avantajele semnăturii electronice AMC Sign și adaptează-ți afacerea la noile modificări fiscale din 2024.

Semnătura electronică este o procedură digitală, cu securitate puternică, prin care se atestă faptul că un document este semnat de către o anumită persoană și că informațiile din documentul respectiv nu au fost modificate după semnare. Semnătura electronică calificata conectează semnatarul, prin verificarea identității acestuia de către furnizorul de servicii de încredere, cu un anumit document, la o anumită dată.

AMC SIGN vine în ajutorul tău cu semnătura electronică la prețuri competitive. Oferim servicii de semnătură electronică în Craiova ce îmbunătățesc eficiența afacerii tale, eliminând nevoia de documente fizice și simplificând procesul de semnare.

Avantajele semnăturii electronice:

1. Eficiență Operațională
Cu semnăturile electronice, procesul de semnare a documentelor devine rapid și eficient. Elimină întârzierile cauzate de semnarea fizică și accelerează fluxul de lucru.

2. Securitate Avansată
Asigură-te că documentele tale sunt în siguranță cu semnături electronice securizate. Utilizăm tehnologii avansate pentru a proteja confidențialitatea informațiilor.

3. Implementare e-factura
Pentru fiecare factură emisă către persoane juridice, este obligatoriu să se transmită datele prin e-factura, conform noilor prevederi fiscale. Aceasta necesită utilizarea unui certificat digital pentru transmiterea eficientă a facturilor.

4. Semnătură electronică pentru proiecte pentru Fonduri Europene
Dacă afacerea ta desfășoară sau intenţionează să aplice pentru proiecte finanțate prin fonduri europene, certificatul digital este indispensabil. Asigură-te că procesele tale sunt conforme cu cerințele pentru a beneficia de finanțare și a evita eventualele penalități.

De ce ai nevoie pentru emiterea unei semnături digitale?
1. Cerere pentru utilizarea unui certificat digital calificat (o completezi împreună cu noi);
2. Documentul de identitate al titularului certificatului calificat, în original;
3. Documentul care atesta calitatea titularului certificatului calificat de reprezentant legal al contribuabilului;

Programări
Telefonic:
0722 489 174
sau prin formularul următor: